OKULUMUZ YIKILIP,YENİDEN YAPILACAĞINDAN  OKUL TAMAMLANANA KADAR KIRKKONAKLAR İFFET GÜNEŞOĞLU İLKOKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİME MİSAFİR OLARAK DEVAM EDİLMEKTEDİR

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle ülke çapında düzenlenen deprem tatbikatını gerçekleştirdik. Saat 10.10 da gerçekleşen tatbikatta önce çök-kapan hareketi yapılıp sonrasında toplanma alanına doğru hızla bina boşaltılmıştır. Görevlerini yerine getiren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programında tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz bir araya geldik. Bu güzel marşı bize hediye eden Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla anıyoruz. katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Şbt

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kodlama etkinliklerimize başlıyoruz. Aşağıda verdiğimiz linklere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrelerinize ulaşabilirsiniz. Haydi kodlayalım!!

Şbt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Arzu Şahin'in organize ettiği Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi gezimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Liseler Geçiş Kapsamında(LGS) yapılacak sınava yönelik örnek sorulara https://odsgm.meb.gov.tr/www/liselere-gecis-sistemi-lgs-kapsamindaki-merkez-sinava-yonelik-ornek-sorular-yayimlandi/icerik/1171 linkinden ulaşabilirsiniz.

2. Dönem konu soru dağılım tablosu yayınlandı

Ara

MAZHAR USTA ORTAOKULU 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV SENARYOLARI YAYINLANDI.

Ara

2023/2024 ÖĞRETİM YILINDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İLE İLGİLİ YILLIK PLANLAR,PROJE RESİMLERİ VE YARIŞMALAR YAPILACAKTIR.AŞAĞIDA VERİLEN LİNKTEN PROJE İLE İLGİLİ EVRAK VE DÖKÜMANLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

24 Kasım Cuma günü Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle, programımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ORTAK SINAVLARDA ÇIKACAK SENARYOLAR