ANKARA / ÇANKAYA - Mazhar Usta Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle, programımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

ORTAK SINAVLARDA ÇIKACAK SENARYOLAR

Ekm

Okulumuz olarak 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen Efeler Ligi kapsamında Ziraat Bankası ile Halkbank arasında oynanan voleybol maçına katıldık. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Her yıl, düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma gününü kutlamaktayız. Deprem tatbikatı yaparak öğrencilerimizi afet durumlarına hazırladığımız bugünde gerekli bilinçlendirme çalışmasını yapan tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ortaöğretim kurumları tanıtım gezisi düzenledik.

Ekm

İlköğretim haftasını tüm okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutladık. Katılım sağlayan herkese teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğrencilerimize başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini dileriz.

Teknofest 2023 Ankara 'ya katıldık.

May

8. sınıflarımızın mezuniyet törenini ve kermesimizi tüm veli ve öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Bol yarışmalı, bol ödüllü büyük bir coşku ve heyecan içinde geçirdiğimiz bu güzel unutulmaz günü organize eden, emeği geçen tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımızı okulumuzda yaptığımız törenle kutladık. Kutlamayı gerçekleştiren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, yine katılım sağlayan tüm veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler..

May

Öğrencilerimizle Polatlı Gordion Duatepe gezimizi gerçekleştirdik. Katılım gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Yazar Buluşmalarımız sınır tanımıyor. Bingöl’de yaşayan yazarımız Zekeriya KILIÇOĞLU ile Zoom üzerinden söyleşimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize, yazarımıza ve Türkçe Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

Yazar Buluşmaları kapsamında Çocuk Edebiyatı Yazarı Nehir YARAR ‘ı okulumuza konuk ettik. Kendisinden yazarlık ve kitapları hakkında çok güzel bilgiler edindik. Bu keyifli söyleşi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Etkinliği hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Arzu BAŞER‘e emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda gerçekleştirilecek futbol turnuvasına ilişkin bilgilere aşağıda linkini verdiğimiz dijital panomuzdan ulaşabilirsiniz.

May

Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Çankaya ilçesinde düzenlenen'Mevlana Konulu Afiş Yarışmasında' okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Nehir Başaran 2.olmuştur.Öğrencimizi ve Danışman Öğretmeni Beyhan SOYHAN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.