Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Tüm şehitlerimizi ve M.Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, Bakanlığımız ve İç İşleri Bakanlığı öncülüğünde AFAD Başkanlığı koordinasyonda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi. Okulumuzda da deprem tatbikatı tüm öğrenci, öğretmenler ve personelimiz ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şbt

23 ŞUBAT 2022 Çarşamba günü saat 17.30 da HALKBANK-PANATHINAIKOS AC ATHENS CEV CHALLENGE CUO YARI FİNAL MAÇI'na öğrencilerimizle katılım sağladık.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin çeşitli aktiviteleri rahatlıkla yapabilmeleri için aktivite odası düzenlenmiş ve kullanıma sunulmuştur. Gün boyu tüm öğrenciler ve öğretmenlerimiz bu alandan faydalanabilirler.

Okulumuzun dijital panosu ziyaretçilerini bekliyor. Yorum ve oylamalarınızla panomuza sizler de katkıda bulunabilirsiniz. Görsele TIKLAYIN.

Şbt

Okulumuzda 13.0CAK.2022 tarihinde gerçekleşen "Okuduğumun resmidir" isimli resim yarışmasının ödülleri sahiplerini bulmuştur.

1. olan öğrencimiz: NEHİR BAŞARAN, Kitap ismi: MINECRAFT KAZA

2. olan öğrencimiz: ANTA AKAVOVA, Kitap ismi: KRALİÇEYİ KURTARMAK

3. olan öğrencimiz: ALİ MURAT YARAR, Kitap ismi: ÇEVRECİ DEDE KIŞ OYUNLARI

Derece alan öğrencilerimizi kutlarız. Ayrıca yarışmaya katılan ve yoğun ilgide bulunan tüm öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Ock

13.Ocak.2022 tarihinde ödüllü resim yarışmamız gerçekleşmiştir. Yarışmamıza katılan ve emeği geçen tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul kütüphanemiz okul saatleri içinde öğrencilerimize her zaman açıktır.

Kas

Okulumuz Tübitak 4006 Bilim Fuarı değerli İlçe Mem Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Fuarımızı ziyaret eden tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'ÜN ölüm yıl dönümü anma programı, okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemeknik ve Çocuk Bayramını çok büyük çoşku ile kutladık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...