Haz

Okul dergimiz yayınlanmıştır. Görmek için TIKLAYINIZ

Haz

Açılışını Okul Müdürümüz Sinan ÜNSAL ve Müdür Yardımcımız Ömer Murat DENİZLİ'nin yaptığı, Teknoloji Tasarım Dersi öğretmenimiz Beyhan SOYHAN'ınorganize ettiği sergimiz başlamıştır. Sergimize katılan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirilen "1 Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor" etkinliğine okul olarak katılım sağladık.

May

Minik öğrencilerimiz bahçede boyama etkinliği yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

May

UYARI: Bilişim Teknolojileri dersi sınavı çalışma yapraklarına buradan ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimiz sınavda bu yapraklardan ve Code.org'da KURS A, KURS B ve KURS C de yer alan etkinliklerin tamamından sorumludur.

ÖNEMLİ: Ayrıca performans notları da bu kursların tamamlanma oranına göre verilecektir.

CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇALIŞMA YAPRAĞI 1

ÇALIŞMA YAPRAĞI 2

ÇALIŞMA YAPRAĞI 3

ÇALIŞMA YAPRAĞI 4

ÇALIŞMA YAPRAĞI 5

TAMAMI TEK .ZİP DOSYASI

DİJİTAL PANODAN AYNI BELGELERE ERİŞEBİLİR, YORUM YAZABİLİRSİNİZ.

CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençli ve Spor bayramı okulumuzca hazırlanan programla coşkuyla kutlandı. Katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

BEDEN EĞİTİMİ DERSİ DİJİTAL PANOYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bu heyecana ortak olan tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

5. Sınıf CODE.ORG sistemine giriş için her öğrenci adına hesap açılmıştır. Sisteme girerken gereken bölüm kodu ve şifre için TIKLAYINIZ.

6. Sınıf CODE.ORG sistemine giriş için her öğrenci adına hesap açılmıştır. Sisteme girerken gereken bölüm kodu ve şifre için TIKLAYINIZ.

DİJİTAL PANO üzerinden de giriş kartlarına erişebilirsiniz.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz mahallemizin ormanına kuşlar için yem bırakma etkinliği düzenlediler. Ağaçların dallarına yemleri asan öğrencilerimiz çok eğlendiler. Katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Haftanın en temiz sınıfı bu hafta 8A sınıfı olmuştur. Ödülü sınıfı temsilen Eylül ÜNAL öğrencimiz almıştır. Gerekli özeni gösteren sınıfımıza teşekkür ediyor, öğrencilemizi tebrik ediyoruz.

17.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen Anıtkabir gezimize katılan Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

AVRUPA KUPASI FİNAL MAÇI , HALKBANK VE NARBONNE VOLLEY Karşılaşması büyük bir heyecanla izlendi. Katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfı öğrencilerimiz MTA Genel Müdürlüğü Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi'ni gezerek hem eğlenme hem de öğrenme imkanı buldular. Şirin öğretmenimiz ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.